Hemi-Sync® Programok leírása


A letöltés gobbra kattintva letöltheti a Tudat Feltárása Workshop® szöveges leírását.

A Tudat Feltárása Workshop® leírás – Letöltés | Megnyitás

 

 

 

Ingyenes gyakorlat – A Hemi-Sync® módszer


Ez a hang által vezetett gyakorlat bemutatja Önnek, hogyan működik a Hemi-Sync® audió-technológia. A gyakorlat lehetővé teszi egy kellemes relaxációs állapot elérését, amikor is mindkét agyfélteke szinkronizált állapotba kerülnek, elérve a teljes-agy állapotát, ami az optimális feltétele az emberi teljesítmény növelésének a mindennapi élet összes területén.

 

A gyakorlat során hallani, érezni és érteni fogja hogyan működik a Hemi-Sync® technológia, majd kiélvezheti az ezt követő pihentető és mélyen nyugtató meditációt.

 

A gyakorlat elvégzéséhez kérjük töltse le a hang file-t vagy mobilkészüléke segítségével az oldalról egyből le is játszhatja. Helyezkedjen el egy kényelmes ülő vagy fekvő helyzetbe, majd fülhallgatóját felvéve indítsa el a gyakorlatot, melynek időtartama 30 perc, és gondoskodjon arról, hogy ezidőben senki se zavarja.

 

A gyakorlat után kipihentet, nyugodtan és békés lelki állapotban tér vissza a fizikai világba.

 

Kérjük ne hallgass a gyakorlatot vezetés vagy egyéb figyelmet igénylő tevékenység közben.

 

A Hemi-Sync® módszer – Letöltés

 

 

 

Ingyenes gyakorlat – Spirit Of The Season


Ez az angol nyelvű gyakorlat segít abban, hogy az ünnepei időszakot örömtelibb módon éljük meg. A “Spirit of The Season” meditációs gyakorlat, speciálisan létrehozott ünnepi meditáció, amely alapot nyújt arra hogy „jóakaratúak legyünk mindenkivel szemben”, illetve segít abban is, hogy egy a világosság felé haladjunk az utunk során.

Spirit Of The Season – Letöltés