Sync Creation® 26-27 NOVEMBER 2022, BUDAPEST

Hivatalos TMI Programok


Magyarországon jelenleg elérhető hivatalos TMI Programok:

– A Tudat Feltárása Workshop®

– SyncCreation®

* A kínálat hamarosan tovább bővül

Nicoara Iván  – TMI Magyarország akkreditált oktatója

Következő TMI ProgramokTanulj meg életed teremtőjévé válni! – Sync Creation™

26-27 NOVEMBER 2022, BUDAPESTTrainer: Nicoara Iván,
mail: ivan@hemi-sync.hu
tel: 06308202092

A SyncCreation™ program egy teljes módszertant ad ahhoz, hogy saját életed erőteljes és pontos teremtőjévé válj.  Ez a program segít abban, hogy álmaidat fizikai valósággá manifesztáld, így minden szinten megtapasztalhatod a bőséget, és nagyobb boldogságban élhetsz. A SyncCreation™ a Hemi-Sync® gyakorlatok segítségével megtanít a manifesztációs folyamat konkrét módszereire, a tudatosság kiterjesztésével, az energia irányításával és a szándék fókuszálásával, amelyek együttesen elképesztő eredményeket nyújtanak.

A SyncCreation™ program a Monroe Institute® által kifejlesztett Hemi-Sync® hangtechnológiát használja, hogy segítsen elérni a kiterjesztett tudatosság mély állapotát. A program résztvevői felfedezik, hogy ezek a csúcsállapotok a manifesztációs folyamat megvalósításának egyik alapfeltételei.

Az álmok fizikai valósággá való materializálása megköveteli, hogy tudatos gondolataink tökéletesen szinkronban legyenek tudatalatti hiedelmeinkkel. Ez a szinkronizálás könnyen elérhető ebben a programban, egy sor, erre a célra rendkívül jól megtervezett Hemi-Sync® gyakorlat segítségével, amelyek segítenek belépni a belső egyensúly állapotába, amely harmóniát teremt az Ego és a Felsőbb Én között.

A SyncCreation™ program megalkotója, Dr. Joe Gallenberger klinikai pszichológus, aki több mint 30 éves terapeuta tapasztalattal rendelkezik, és szenvedélyesen tanulmányozza a manifesztáció egyetemes alapelveit. 1995-ben kezdett el foglalkozni a pszichokinézissel, vagyis az anyag nem fizikai eszközökkel való befolyásolásának képességével. Az Princetoni egyetem mérnöki anomáliakutató laboratóriumában lenyűgöző statisztikai eredményeket ért el, és miután évekig tartó tanulása során kifejlesztette módszerét, elkezdte másoknak is tanítani ezt a képességét, és olyan csoportokat alakított, amelyek osztoznak a manifesztáció alapelvei iránti szenvedélyében és érdeklődésében. A pszichokinézissel kapcsolatos kutatásai és felfedezései képezik a SyncCreation™ alapját is.

Dr. Gallenberger régóta gyakorolja a meditáció művészetét, és a Monroe Institute® egyik vezető oktatója, amely a világ minden tájáról érkező résztvevőket megtanítja arra, hogy a kiterjesztett tudatállapotokba lépjenek, és ezeket az állapotokat arra használják, hogy jobb életet teremtsenek maguknak.

Robert Monroe, a tudatosság híres kutatója, akit Dr. Gallenberger személyesen ismert, volt az elsődleges mentora.

Helyszín:

A Workshop a Integrál Akadémián kerül megrendezésre, mely egy igen kellemese és barátságos egyben ideális helyszín a relaxáláshoz. Az akadémia pontos címe: 1024 Budapest, Lövőház utca 24, 5 emelet, 2-es szám.

A program ára:

  • Új jelentkezőknek – 60.000 Ft

Az ár tartalmazza a Workshop árát, meditációs élményeket, kiterjesztett tudatállapotok, önismereti folyamatot, sok hasznos felismerést, tudást, valamint teát, kávét és a jó hangulatot.

Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha Ön az első nap folyamán úgy dönt, hogy nem szeretné tovább folytatni, akkor megtérítjük a teljes befizetett összeget.

A férőhelyek száma limitált, így kérjük mihamarabb jelezze részvételi szándékát.

Jelentkezés:

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket adataival, és írásba visszaigazoljuk jelentkezését!

Az űrlap használatával Ön beleegyezik abba, hogy ez a weboldalon tárolja és használja az adatait.

Mi történik a jelentkezése után?

Válaszul küldünk egy részletes programismertető leírást és egy jelentkezési ívet, melyet kitöltve küldjön vissza, és várjuk nagyon sok szeretettel! (Ha egy-két napon belül nem kap jelentkezésére egy válasz e-mailt, akkor kérem ellenőrizze e-mail fiókja SPAM könyvtárát)

A Workshop díjának egy részét – 10.000 Ft – előlegként az előlegszámla szerint utalással kell teljesíteni, amivel egyben lefoglalja a helyét a teremben! Erről a jelentkezése után egyeztetünk! 
A fennmaradó díjat, kérem hozza magával a tanfolyamra!

Hozza magával a figyelmét, a nyitottságát, a jókedvét is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb hétvégével lesz gazdagabb!