Rólunk

A Monroe Intézet (TMI) programjai  a világ minden részén jelen vannak, és több mint 40 éve figyelemreméltó elismerést élveznek.
Az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Japán, Mexikó, Brazília, Argentína és Európa legtöbb országa után 2018-tól  a Monroe Intézet Magyarországon is elindítja programjait a következő oktatókon keresztül:


Nicoara Iván
TMI Outreach oktató

Iván

Szatmárnémetiben született 1985-ben, és egy olyan felvilágosult családban nőtt fel, ahol már fiatalon találkozott a spiritualitással. Ennek eredményeképpen tizenéves korában elvégezte Jose Silva – Agykontról tanfolyamát. 2004-ben Budapestre költözött, hogy folytassa tanulmányait. Szakmai pályafutását egy játékfejlesztő cégnél kezdte, melyből az utolsó pár évet magas vezetői beosztásban végezte. Szeret utazni, meglátogatni gyönyörű helyeket és találkozni új emberekkel a világ minden tájáról.

 

Az érdeklődési körébe tartozik a szellemiség, az önfejlődés. A tudattal kapcsolatos  érdekélődése akkor jelentkezett amikor felfedezte a TMI-t. Az első program elvégzése után ami számára is a Tudat Feltárása Workshop volt, érdeklődése csak tovább nőt, majd Bob Monroe könyveinek olvasása után úgy döntött, folytatja, és három további TMI tanfolyamon vett részt.

 

Miután saját maga számára megtapasztalta a Hemi-Sync® előnyeit, úgy döntött, hogy ez mások számára is hasznos lehet és mivel Magyarországon nem volt hivatalos akkreditált TMI tréner, ezért ő azzá vált. Mint Outreach Trainer, szeretné másokkal is megosztani a Tudat Feltárása Workshop-ot, akik szintén érdeklődnek a tudat felfedezésében, az igazi benső potenciál kiaknázásában, a belső erőforrás felfedezésében valamint akik szintén érdekeltek a mély meditáció és módosult tudatállapotok elérésében.

 

A TMI Outreach tréninget 2018-as évben Olaszországban végezte el, Andrea Berger (USA) és Stefano Reverso (ITA) vezetésével.