A TUDAT FELTÁRÁSA WORKSHOP® 1-2 OKTÓBER 2022, BUDAPEST

Hivatalos TMI ProgramokMagyarországon jelenleg elérhető hivatalos TMI Programok:

– A Tudat Feltárása Workshop®

– SyncCreation

* A kínálat hamarosan tovább bővül

Nicoara Iván  – TMI Magyarország akkreditált oktatója

Következő TMI Programok


Mire számíthat


Mire számíthat vasárnap délután, amikor elköszönünk egymástól? Milyen változásokat fog tapasztalni?

Nem lehet általánosítani, mindenkire más hatással van ez a két nap, de azt elmondhatjuk, hogy következő hétfőn nem úgy megy munkába, mint eddig. Olyan érzések fognak önben kavarogni, melyekkel eddig lehet nem is találkozott. Csupa pozitív gondolatok lesznek ezek, és egyre inkább ezen érzéseknek a hatalmába szeretne kerülni, elmélyülni bennük. Arra fog vágyni, hogy ezeket a gondolatokat minél többször érezhesse, hiszen új energiákat adnak számára. Persze, csak ha hagyja. Ehhez a pozitív változáshoz mi csak az utat mutatjuk meg és az eszközt adjuk. A többi fontos összetevő már csak önön múlik.


A TUDAT FELFEDEZÉSE WORKSHOP® 1-2 OKTÓBER 2022, BUDAPESTEXCURSION®

EXCURSION®

Trainer: Nicoara Iván,
mail: ivan@hemi-sync.hu
tel: 06308202092

A Monroe Intézet Tudat Felfedezése Workshop-ja egy intenzív 2 napos program (általában egy hétvége), amely lehetőséget kínál a tudat feltárására, az önmegvalósításra és a személyes átalakulásra. Az 5 napos Gateway Voyage® programot alapul véve, a Tudat Felfedezése Workshop első két napján bemutatjuk a Focus 10 és a Focus 12, két kibővített tudatállapotot, melyek lehetővé teszik Önnek, hogy jobban megértse Totális Énjét, és hozzáférjen a kiaknázatlan belső erőforrásokhoz.

A figyelmesen strukturált gyakorlatok segítségével, megtanulják elérni, megtartani és kontrollálni a kiterjesztett tudat különböző állapotait. A Hemi-Sync® tónusok gyengéden fogják Önöket vezetni, mind mélyebb és behatolóbb módon a mély relaxáció és a kiterjesztett tudat mélységeibe. Megtanulnak hozzáférni a tudattalan belső, kiaknázatlan energiaihoz és azt is, hogy hogyan lehet ezeket a mindennapi élet különböző területein alkalmazni.

A Hemi-Sync® Workshop során 10 különböző gyakorlaton vesznek részt, melyek arra hivatottak, hogy bevezessék Önöket a kiterjesztett tudat különböző állapotaiba, melyek kapcsán a következőket tudják megtapasztalni:
– mély meditációkat
– kiterjesztett tudat mély állapotait
– magasabb energiarendszerek közvetlen észlelését
– tudatalatti félelmek felszabadítását és saját benső erejük visszanyerését, melyeket ezen félelmek blokkoltak
– érzelmi gyógyulást
– önismeretet
– választ kapunk legfontosabb kérdéseinkre

Azonban a Workshop célja, ennél jóval több, és pedig hogy megtanuljanak a kívánat tudatállapotokba kerülni anélkül, hogy a Hemi-Sync® tónusokat hallgatnák.

Ajánljuk figyelmébe az ingyenesen letölthető Hemi-Sync® módszer gyakorlatot, mely egyben tükrözi azt is, hogy mire számíthat a Workshop alatt: Hemi-Sync® módszer

Helyszín:

A Workshop a Integrál Akadémián kerül megrendezésre, mely egy igen kellemese és barátságos egyben ideális helyszín a relaxáláshoz. Az akadémia pontos címe: 1024 Budapest, Lövőház utca 24, 5 emelet, 2-es szám.

A program ára:

  • Új jelentkezőknek – 50.000 Ft
  • Ismétlőknek – 25.000 Ft

Az ár tartalmazza a Workshop árát, meditációs élményeket, kiterjesztett tudatállapotok, önismereti folyamatot, sok hasznos felismerést, tudást, valamint teát, kávét és a jó hangulatot.

Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha Ön az első nap folyamán úgy dönt, hogy nem szeretné tovább folytatni, akkor megtérítjük a teljes befizetett összeget.

A férőhelyek száma limitált, így kérjük mihamarabb jelezze részvételi szándékát.

Jelentkezés:

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket adataival, és írásba visszaigazoljuk jelentkezését!

Az űrlap használatával Ön beleegyezik abba, hogy ez a weboldalon tárolja és használja az adatait.

Mi történik a jelentkezése után?

Válaszul küldünk egy részletes programismertető leírást és egy jelentkezési ívet, melyet kitöltve küldjön vissza, és várjuk nagyon sok szeretettel! (Ha egy-két napon belül nem kap jelentkezésére egy válasz e-mailt, akkor kérem ellenőrizze e-mail fiókja SPAM könyvtárát)

A Workshop díjának egy részét – 10.000 Ft – előlegként az előlegszámla szerint utalással kell teljesíteni, amivel egyben lefoglalja a helyét a teremben! Erről a jelentkezése után egyeztetünk! 
A fennmaradó díjat, kérem hozza magával a tanfolyamra!

Hozza magával a figyelmét, a nyitottságát, a jókedvét is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb hétvégével lesz gazdagabb!