Testi-lelki gyógyulás a Hemi-Sync®-el: A Természetgyógyász Magazin cikke

Hivatalos TMI ProgramokMagyarországon jelenleg elérhető hivatalos TMI Programok:

– A Tudat Feltárása Workshop®

* A kínálat hamarosan tovább bővül

Nicoara Iván  – TMI Magyarország akkreditált oktatója

Következő TMI Programok


Mire számíthat


Mire számíthat vasárnap délután, amikor elköszönünk egymástól? Milyen változásokat fog tapasztalni?

Nem lehet általánosítani, mindenkire más hatással van ez a két nap, de azt elmondhatjuk, hogy Február 11-én hétfőn nem úgy megy munkába, mint eddig. Olyan érzések fognak önben kavarogni, melyekkel eddig lehet nem is találkozott. Csupa pozitív gondolatok lesznek ezek, és egyre inkább ezen érzéseknek a hatalmába szeretne kerülni, elmélyülni bennük. Arra fog vágyni, hogy ezeket a gondolatokat minél többször érezhesse, hiszen új energiákat adnak számára. Persze, csak ha hagyja. Ehhez a pozitív változáshoz mi csak az utat mutatjuk meg és az eszközt adjuk. A többi fontos összetevő már csak önön múlik.


Testi-lelki gyógyulás a Hemi-Sync®-el: A Természetgyógyász Magazin cikkeDr. Mandlin Vik­tó­ria nevét csak kevesen ismerik hazánkban. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem elvégzése után praktizált hazánkban de családjával már több mint 20 éve az Egyesült Államokban él. Mindig is az volt a terve, hogy a kint megszerzett extra tudást haza hozza, és megossza az itthoni orvosokkal és betegekkel.

A munkám során megismerkedtem egy fantasztikus hangtechnológiával (Hemi-Sync, Monroe Product és Monroe Intézet, Virginia). Az ennek segítségével kiváltott különböző tudati szinteket használjuk fel például arra, hogy a hagyományos rákkezelések (kemoterápia, besugárzás, műtét) mellékhatásait csökkentsük, valamint az emocionális terheket (félelem, stressz, depresszió, alvászavar, fájdalom) megkönnyítsük. A Hemi-Sync Joumalban megjelent cikkemben (2006) a betegeim tapasztalatait és élményeit jelentettük meg. Több száz különböző program létezik. Mindenki számára elérhető, és felkészültséghez nem kötött, hiszen az oktatás az alacsonyabb tudati szintről vezet fokozatosan magasabb tudati szintek felé a két agyfélteke egyensúlyozása révén. Igyekszem a programot lehetőség szerint személyre szabni a beteg problémájának meghallgatása után. Magamról elmondhatom, hogy teljesen megváltoztatta a világról alkotott képemet. Javította az egészségemet, és visszaadta a jobb agyféltekém szintre hozásával az igazi életörömöt. Sokan a program rajongói közül úgy érzik, hogy életükben először megtanulták, milyen érzés szerelmesnek lenni az életbe.

A teljes cikk itt érhető el.