HEMI-SYNC®: HAVI MEDITÁCIÓ – AZ ÖNTUDATOSSÁG ELMÉLYÍTÉSE | 16 JAUNÁR 2020, BUDAPEST

Hivatalos TMI ProgramokMagyarországon jelenleg elérhető hivatalos TMI Programok:

– A Tudat Feltárása Workshop®

* A kínálat hamarosan tovább bővül

Nicoara Iván  – TMI Magyarország akkreditált oktatója

Következő TMI Programok


Mire számíthat


Mire számíthat vasárnap délután, amikor elköszönünk egymástól? Milyen változásokat fog tapasztalni?

Nem lehet általánosítani, mindenkire más hatással van ez a két nap, de azt elmondhatjuk, hogy Február 11-én hétfőn nem úgy megy munkába, mint eddig. Olyan érzések fognak önben kavarogni, melyekkel eddig lehet nem is találkozott. Csupa pozitív gondolatok lesznek ezek, és egyre inkább ezen érzéseknek a hatalmába szeretne kerülni, elmélyülni bennük. Arra fog vágyni, hogy ezeket a gondolatokat minél többször érezhesse, hiszen új energiákat adnak számára. Persze, csak ha hagyja. Ehhez a pozitív változáshoz mi csak az utat mutatjuk meg és az eszközt adjuk. A többi fontos összetevő már csak önön múlik.


HEMI-SYNC®: HAVI MEDITÁCIÓ – AZ ÖNTUDATOSSÁG ELMÉLYÍTÉSE | 16 JANUÁR 2020, BUDAPESTTrainer: Nicoara Iván
mail: ivan@hemi-sync.hu
tel: 06308202092

Célunk az emberi tudat korlátlan potenciáljának feltárása

 

Ez az esemény egyaránt szól azoknak akik nem jártasak a meditációban és azoknak is, akik már megtapasztalták bármilyen meditáció jótékony hatását.

 

Mit fogunk csinálni:

Az októberi találkozó témája az öntudatosságunk elmélyítése lesz egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb élet eléréséért.

Ez az esemény egyaránt szól azoknak, akik nem jártasak a meditációban és azoknak is, akik már megtapasztalták bármilyen meditáció jótékony hatását.

Két meditációs gyakorlatot fogunk meghallgatni a Monroe Intézet „Inner States: Dawning of Awareness”albumjáról, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy felfedezhessük az önmagunkban lévő erőket és aktivizáljuk azokat, megtaláljuk a belső békét, megtanuljuk megőrizni nyugalmunkat bizonytalanság idején, és hogy meghaladjuk a korlátozó gondolati mintáinkat.

Az első gyakorlat „Awakening through stillness” során ellazítjuk testünket, megnyugtatjuk elménket, és szívünket a középpontba helyezve megtapasztaljuk a belső békét, nyugalmat és tudatosítjuk valódi lényegünket.

Majd a második gyakorlat „Equilibrium”során ellátogatunk egy olyan múltbéli eseményhez mely bizonytalanságot ébreszt bennünk. Lehetőségünk lesz felfedezni az eseménnyel kapcsolatos mély érzéseinket, majd a saját képzeletünket felhasználva egy teljesen pozitív perspektívába váltani. Ezáltal új mintát hozunk létre, és elérjük a belső egyensúly állapotát.

A találkozót október 17-én csütörtökön tartjuk meg 18:00-ás kezdéssel és 20:00-as zárással.

Hemi-Sync®:

Mindkét gyakorlat alapja a Hemi-Sync® audio tehnologia, ami egy klinikailag és tudományosan igazolt “hang által vezetett” (audio-guidance) technológia, amely több mint 50 éves tudományos kutatáson alapul. Ez a Bob Monroe által kifejlesztett és szabadalmaztatott neurotechnológiai folyamat, mely olyan hangtónusok kombinációit használja, amelyek agyhullám-szinkronizációt indukálnak az agyban, ami a teljes agyi egység állapotát eredményezi, melyben a két agyféltek harmóniában és szinkronicitásban működik együtt.

A találkozót október 17-én csütörtökön tartjuk meg 18:00-ás kezdéssel és 20:00-as zárással a FeelWell Centrumban

Menetrend:

  1. Bemutatkozás
  2. Az első gyakorlat prezentálása – 5 perc
  3. Első meditáció – 37 perc (angol nyelven)
  4. Csoportos élménybeszámoló
  5. Szünet: 15 perc
  6. A második gyakorlat prezentálása – 5 perc
  7. Második meditáció – 40 perc (angol nyelven)
  8. Csoportos élménybeszámoló
  9. Záró kör

Ne feledd, hogy ez mind a saját spirituális növekedésünk javításáról szól, melyben a csoportenergiát katalizátorként használjuk úgy, hogy közben kellemesen és jól érezzük magunkat.

Hozzájárulás: A meditációhoz használt hanganyagok és a terembérlés költségeinek a fedezésére egy 2000 Ft-al járulhatsz hozzá.

A meditációt székeken ülve fogjuk elvégezni, hozz bátran bármilyen kiegészítőt mely még kényelmesebbé teheti számodra az élményt, pld plédet vagy szemfedőt. És ne felejtsd el a fejhallgatódat.

Jelentkezni e-mailben lehet a következő címen: ivan@hemi-sync.hu , vagy kitöltve a lentebbi mezőket.

Kérlek ne feledd, hogy a férőhelyek száma korlátozott, így ha részt szeretnél venni, akkor jelentkezz mihamarabb.

Várlak szeretettel!

Az űrlap használatával Ön beleegyezik abba, hogy ez a weboldalon tárolja és használja az adatait.