HEMI-SYNC®: CSOPORTOS MEDITÁCIÓ A GYÓGYULÁSÉRT | 06 AUGUSZTUS 2019, BUDAPEST

Hivatalos TMI ProgramokMagyarországon jelenleg elérhető hivatalos TMI Programok:

– A Tudat Feltárása Workshop®

* A kínálat hamarosan tovább bővül

Nicoara Iván  – TMI Magyarország akkreditált oktatója

Következő TMI Programok


Mire számíthat


Mire számíthat vasárnap délután, amikor elköszönünk egymástól? Milyen változásokat fog tapasztalni?

Nem lehet általánosítani, mindenkire más hatással van ez a két nap, de azt elmondhatjuk, hogy Február 11-én hétfőn nem úgy megy munkába, mint eddig. Olyan érzések fognak önben kavarogni, melyekkel eddig lehet nem is találkozott. Csupa pozitív gondolatok lesznek ezek, és egyre inkább ezen érzéseknek a hatalmába szeretne kerülni, elmélyülni bennük. Arra fog vágyni, hogy ezeket a gondolatokat minél többször érezhesse, hiszen új energiákat adnak számára. Persze, csak ha hagyja. Ehhez a pozitív változáshoz mi csak az utat mutatjuk meg és az eszközt adjuk. A többi fontos összetevő már csak önön múlik.


HEMI-SYNC®: CSOPORTOS MEDITÁCIÓ A GYÓGYULÁSÉRT | 06 AUGUSZTUS 2019, BUDAPESTTrainer: Nicoara Iván
mail: ivan@hemi-sync.hu
tel: 06308202092

Célunk az emberi tudat korlátlan potenciáljának feltárása

 

Ez az esemény egyaránt szól azoknak akik nem jártasak a meditációban és azoknak is, akik már megtapasztalták bármilyen meditáció jótékony hatását.

 

Mit fogunk csinálni:

Az augusztusi találkozó témája a gyógyulás lesz egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb élet eléréséért. Két meditációs gyakorlatot fogunk meghallgatni, melyből az első a fizikai testünk mély relaxálását fogja eredményezni. Ezt a Gateway Experience album, Bevezetés a 10-es Fókuszba, magyar nyelven vezetett meditáció segítségével fogjuk elérni, ami egyben hozzásegít ahhoz is, hogy megtapasztaljuk a belső nyugalmat és a lelki béket, illetve hogy megerősítsük vagy megismerjük a 10-es Fókusz állapotát.

Majd ezután a második, egy speciális gyakorlat, melyet kifejezetten a testi, érzelmi és mentális gyógyulásra hoztak létre aminek alapjául a 10-es Fókusz szolgál. A gyakorlatot  DEC Healing-nek vagyis Dolphin Energy Club gyógyító gyakorlatnak hívják, és angol nyelven van vezetve. Ha aggódsz az angol tudásod miatt, akkor ne tedd, mert a gyakorlat előtt szóban átbeszéljük, így áthidalva a nyelvi akadályokat.

Hemi-Sync®:

Mindkét gyakorlat alapja a Hemi-Sync® audio tehnologia, ami egy klinikailag és tudományosan igazolt “hang által vezetett” (audio-guidance) technológia, amely több mint 50 éves tudományos kutatáson alapul. Ez a Bob Monroe által kifejlesztett és szabadalmaztatott neurotechnológiai folyamat, mely olyan hangtónusok kombinációit használja, amelyek agyhullám-szinkronizációt indukálnak az agyban, ami a teljes agyi egység állapotát eredményezi, melyben a két agyféltek harmóniában és szinkronicitásban működik együtt.

A gyakorlatokról bővebben:

Bevezetés a 10-es Focusba – A Fókusz 10 egy olyan szint, melyben az elméd élénk és éber, miközben a tested nyugodtan és kényelmesen alszik. Kövessed a vezetett meditációt és lazítsd el az összes testrészed a 10 pontos relaxáció segítségével. A tested tudja hogyan kell ezt elérnie úgy, hogy közben egy mélyebb pihenés felé haladj. Ebben az állapotban megnyílsz a teljes lelki béke megtaláltatására és kapcsolatba kerülsz a belső bölcsességed forrásával…

DEC Gyógyítás – Ebben a meditációban használt Hemi-Sync® frekvenciák kivételes gyógyító mesterek agyi feltérképezésit alapul véve lettek megalkotva. A mesterek agyi működését abban az időszakban figyelték meg és vették alapul, amikor ők a legmélyebb állapotban voltak, és egyúttal távoli gyógyítási képességüket alkalmazták. Így a Hemi-Sync® frekvenciák ebben a gyakorlatban a gyógyító agyi frekvenciákat modellezik, és a DEC-meditációt használó személy a tudatosság egy olyan módosított állapotába kerül, mint amilyenben a gyógyító mesterek a maximális teljesítmény pillanataiban voltak.

A találkozót augusztus 6-án kedden tartjuk meg 18:00-ás kezdéssel és 20:00-as zárással a FeelWell Centrumban

Menetrend:

  1. Bemutatkozás
  2. Az első gyakorlat prezentálása – 5 perc
  3. Meditáció: Bevezetés a 10-es Focusba – 37 perc
  4. Csoportos élménybeszámoló
  5. Szünet: 15 perc
  6. A második gyakorlat prezentálása – 5 perc
  7. Meditáció: DEC Gyógyítás – 40 perc
  8. Csoportos élménybeszámoló
  9. Záró kör

Ne feledd, hogy ez mind a saját spirituális növekedésünk javításáról szól, melyben a csoportenergiát katalizátorként használjuk úgy, hogy közben kellemesen és jól érezzük magunkat.

Hozzájárulás: A meditációhoz használt hanganyagok és a terembérlés költségeinek a fedezésére egy 2000 Ft-al járulhatsz hozzá.

A meditációt székeken ülve fogjuk elvégezni, hozz bátran bármilyen kiegészítőt mely még kényelmesebbé teheti számodra az élményt, pld plédet vagy szemfedőt. És ne felejtsd el a fejhallgatódat.

Jelentkezni e-mailben lehet a következő címen: ivan@hemi-sync.hu , vagy kitöltve a lentebbi mezőket.

Kérlek ne feledd, hogy a férőhelyek száma korlátozott, így ha részt szeretnél venni, akkor jelentkezz mihamarabb.

Várlak szeretettel!

Az űrlap használatával Ön beleegyezik abba, hogy ez a weboldalon tárolja és használja az adatait.