A TUDAT FELTÁRÁSA WORKSHOP® 11 – 12 SZEPTEMBER 2021, BUDAPEST

Hivatalos TMI ProgramokMagyarországon jelenleg elérhető hivatalos TMI Programok:

– A Tudat Feltárása Workshop®

* A kínálat hamarosan tovább bővül

Nicoara Iván  – TMI Magyarország akkreditált oktatója

Következő TMI Programok


Mire számíthat


Mire számíthat vasárnap délután, amikor elköszönünk egymástól? Milyen változásokat fog tapasztalni?

Nem lehet általánosítani, mindenkire más hatással van ez a két nap, de azt elmondhatjuk, hogy Február 11-én hétfőn nem úgy megy munkába, mint eddig. Olyan érzések fognak önben kavarogni, melyekkel eddig lehet nem is találkozott. Csupa pozitív gondolatok lesznek ezek, és egyre inkább ezen érzéseknek a hatalmába szeretne kerülni, elmélyülni bennük. Arra fog vágyni, hogy ezeket a gondolatokat minél többször érezhesse, hiszen új energiákat adnak számára. Persze, csak ha hagyja. Ehhez a pozitív változáshoz mi csak az utat mutatjuk meg és az eszközt adjuk. A többi fontos összetevő már csak önön múlik.


A TUDAT FELFEDEZÉSE WORKSHOP® 11 – 12 SZEPTEMBER 2021, BUDAPESTEXCURSION®

EXCURSION®

Trainer: Nicoara Iván,
mail: ivan@hemi-sync.hu
tel: 06308202092

A Monroe Intézet Tudat Felfedezése Workshop-ja egy intenzív 2 napos program (általában egy hétvége), amely lehetőséget kínál a tudat feltárására, az önmegvalósításra és a személyes átalakulásra. Az 5 napos Gateway Voyage® programot alapul véve, a Tudat Felfedezése Workshop első két napján bemutatjuk a Focus 10 és a Focus 12, két kibővített tudatállapotot, melyek lehetővé teszik Önnek, hogy jobban megértse Totális Énjét, és hozzáférjen a kiaknázatlan belső erőforrásokhoz.

A figyelmesen strukturált gyakorlatok segítségével, megtanulják elérni, megtartani és kontrollálni a kiterjesztett tudat különböző állapotait. A Hemi-Sync® tónusok gyengéden fogják Önöket vezetni, mind mélyebb és behatolóbb módon a mély relaxáció és a kiterjesztett tudat mélységeibe. Megtanulnak hozzáférni a tudattalan belső, kiaknázatlan energiaihoz és azt is, hogy hogyan lehet ezeket a mindennapi élet különböző területein alkalmazni.

A Hemi-Sync® Workshop során 10 különböző gyakorlaton vesznek részt, melyek arra hivatottak, hogy bevezessék Önöket a kiterjesztett tudat különböző állapotaiba, melyek kapcsán a következőket tudják megtapasztalni:
– mély meditációkat
– kiterjesztett tudat mély állapotait
– magasabb energiarendszerek közvetlen észlelését
– tudatalatti félelmek felszabadítását és saját benső erejük visszanyerését, melyeket ezen félelmek blokkoltak
– érzelmi gyógyulást
– saját teljesítményük növelését
– kreativitásuk növekedését

Azonban a Workshop célja, ennél jóval több, és pedig hogy megtanuljanak a kívánat tudatállapotokba kerülni anélkül, hogy a Hemi-Sync® tónusokat hallgatnák.

Ajánljuk figyelmébe az ingyenesen letölthető Hemi-Sync® módszer gyakorlatot, mely egyben tükrözi azt is, hogy mire számíthat a Workshop alatt: Hemi-Sync® módszer

Helyszín:

A Workshop a FeelWell centrumban kerül megrendezésre, mely egy igen kellemese és barátságos egyben ideális helyszín a relaxáláshoz. A centrum pontos címe: 1033 Budapest, Laktanya utca 4.

A program ára:

  • Júliusi promóciós ár – 40.000 Ft
  • Augusztustól az eredeti ár – 50.000 Ft
  • Ismétlőknek – 25.000 Ft

Az ár tartalmazza a Workshop árát, meditációs élményeket, kiterjesztett tudatállapotok, önismereti folyamatot, sok hasznos felismerést, tudást, valamint teát, kávét és a jó hangulatot.

Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha Ön az első nap folyamán úgy dönt, hogy nem szeretné tovább folytatni, akkor megtérítjük a teljes befizetett összeget.

A férőhelyek száma limitált, így kérjük mihamarabb jelezze részvételi szándékát.

Jelentkezés:

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket adataival, és írásba visszaigazoljuk jelentkezését!

Az űrlap használatával Ön beleegyezik abba, hogy ez a weboldalon tárolja és használja az adatait.

Mi történik a jelentkezése után?

Válaszul küldünk egy részletes programismertető leírást és egy jelentkezési ívet, melyet kitöltve küldjön vissza, és várjuk nagyon sok szeretettel! (Ha egy-két napon belül nem kap jelentkezésére egy válasz e-mailt, akkor kérem ellenőrizze e-mail fiókja SPAM könyvtárát)

A Workshop díjának egy részét – 10.000 Ft – előlegként az előlegszámla szerint utalással teljesítheted. Erről a jelentkezése után egyeztetünk! Ezzel foglalja le a helyét a teremben!
A fennmaradó díjat hozza magával a tanfolyamra!

Hozza magával a figyelmét, a nyitottságát, a jókedvét is, és akkor valóban egy vidám, de annál hasznosabb hétvégével lesz gazdagabb!